Blogg om vad jag håller på med just nu

 130822
Länge sen jag uppdaterade min hemsida. Har inte haft så mycket tid att göra någonting men lite grann har det blivit. Mest craft projekt känns det som. Även om jag har påbörjat ett överkast till min dotter, det ska bli med älvor. Dessa älvor har funnits några år så det blev blå bakgrund.

120216
Har haft några tomtar liggandes som skulle monteras och ikväll blev de färdiga. 7 stycken blev det. Känns skönt att ha några projekt avslutade. I lördags påbörjade jag syrrans ryggsäck, har funderat och mätt hur den ska se bli, har en ryggsäck som jag går efter sen får man göra lite efter hennes önskemål. Ja, just ja, har ju gjort ett gäng napphållare också. De går ju så snabbt att göra och det är kul med en ny grej att pyssla med. Ska nog göra så många som möjligt.

120208
Har en dotter som äter burkmat och det skär i miljöhjärtat att man ska slänga dom. Så jag har googlat för att se om jag kan få lite tips. Det fanns massor, så nu ska jag bara få tummen ur och sätta igång.... men just nu är jag sjuk... ;)

120115

Just nu håller jag på med virkade möss. Ska sätta tänderna i en ryggsäck till systeryster. Håller även på att omorganisera i syrummet då jag måste göra mer plats i dotterns rum, det är ännu inte hennes helt och hållet. Lite grann kvar som jag inte har haft plats för, men hon har ju inte heller flyttat in dit ännu så det finns tid kvar men vill så gärna att det ska se fint ut och inte som nån tvättstuga (hänger vår tvätt där). Men det är väl som vanligt när man rensar, så fort man gjort sig av med nåt man inte använt på flera år så vips så behöver man det veckan efter. Så även förråden får en omorganisering så jag kan spara så mycket som möjligt :o